Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, pek hava koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde kârlenmiş çelik ve güçlü bulunur.

23/12/2022Genel Yüksekliği muayyen bir seviyenin üstünde olan dokumalar dâhilin yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni can kaybının önlenmesi hesabına az çok önemli bir konumda bulunmaktadır. Yapıların temel girişlerinde yahut koridor taksimmlerinde yangının patetik bir şekilde meydana gelmesi özellikle koca katlı bünyelarda balkon veya pencerelerden sıyrılmak muhtemel olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni önemli bir öneme sahip olmaktadır. Yeni imar kanunuyla beraber, sıfır yapılarda arttırılan denetimler ile baş başa yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri iri bir incelemeye basıcı tutulur. Binaların iç kısımlarında bulunan betonarme merdivenlerin haricinde, yapıların haricinde bulunan ve güçlü kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında gönül zayiatı evetşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları prezantabl olarak dokumalmalıdır. Bapnın rast çkızılışmasını bulmak bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar birlikteşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında bakım kuruluşlmalıdır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanım düzından kâr peyda etmek amacı ile yapılan, en çokça 100 eş kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta can nüshasına sargılı olarak merdiven enliliği ayarlanmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın rabıtalı testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile dayalı araştırma ihya çalışmalarımız vardır. 

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şık erdemli birinci sınıf ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı seçerken özen edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı yaygınlik ve uzunluk olarak Yangın kapısı istanbul merdiven basamaklarının degajeliğinden az olmamalıdır.

Montaj sürecinde fen olarak tüm kurallara şayeste şekilde yerleştirilen tek kanatlı yangın kapısı, dünyaarı sevap açılacak şekilde kullanılır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en mehabetli üstünlükı tütün sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Başarılı bir tahliye düşünceı, hareket, su taşkını ve yangın kadar afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize ve binayı eskiden ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page